Reserveren & Contact

Reserveren & Contact

Beschikbaarheid


Onderstaande kalender geeft een overzicht van de beschikbaarheid van het vakantiehuis. Deze wordt regelmatig aangepast.

Voor de meest recente informatie raden wij u wel aan de website van Le Boulac te raadplegen.

Reservaties


De recentste tarieven en randvoorwaarden kan je hier vinden. Gezien alle huisjes in handen van privé - eigenaars zijn, is geen enkel van de huizen gelijk wat betreft inrichting en voorzieningen. Wil je zeker zijn dat je dit huis boekt, hou dan zeker rekening met onderstaande richtlijnen bij het vastleggen van je reservering. We geven hieronder de verschillende mogelijkheden.


Om te boeken kan je ofwel onderstaande contactformulier invullen om ons de nodige gegevens te bezorgen. In dat geval geven wij je boekingsaanvraag door aan het park en ontvang je een bevestiging via hen. Je bent dan zeker dat je ons huis zal huren. De verdere opvolging gebeurt door het parkbeheer.


Het snelst een meest direct kan je boeken door hier te klikken. Je komt op de boekingspagina van Bosbessenplein 10 terecht en je kan onmiddellijk beschikbaarheid en prijzen raadplegen. Na opgave van gewenste aankomstdatum en verblijfsduur, krijg je in één oogopslag de prijs te zien en kan je eventuele extra's boeken. Na beëindiging wordt ook nu alles opgevolgd door het parkbeheer en kan je uitkijken naar je verblijf op het park.


Ofwel kan je zelf  boeken via de reserveringspagina van Domaine Le Boulac (opent in nieuw venster).  Je kan de verschillende beschikbare huizen zien en je keuze maken. Je kan dan tevens nagaan of het huisje nog  vrij is voor de gewenste periode. Wil je zeker zijn van ons huisje, ga dan op zoek naar huisnr 43 of Bosbessenplein 10.


Je kan echter je boeking via telefoon doorgeven op het algemeen nummer van de receptie +32 (0)86 400 486 of via mail info@boulac.be. Vermeld hierbij ook zeker dat je huisnr 43/Bosbessenplein 10 wil huren als je zeker wil zijn dat je onze woning wil huren.

Contact


Vragen, opmerkingen of gewoon even laten weten hoe leuk u ons vindt? Gebruk het contactformulier en wij bezorgen je zo vlug als mogelijk een antwoord.


Aanvraag informatie
Aanvraag reservatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bosbessenplein 10

Le Boulac

Een volledig uitgerust en ingericht vakantiehuis midden in de natuur.

Contact

Rue du bois 36, 6941 Izier, België


info@bosbessenplein10.be


+32 496 79 95 82

Winnaar parkaward 2017


Domein Le Boulac werd in 2017 uitgroepen tot beste Belgische bungalowpark en beste bungalowpark in de Belgische Ardennen door bungalowspecials.nl

Copyright MMI - All Rights Reserved